Dödsbo köpes Dödsbo köpes i Stockholm och angränsande län

Har ni ett dödsbo som ni vill sälja? Vi är en aktör med en gedigen erfarenhet av värdering och köp av hela eller delar av sterbhus. Till oss kan ni vända er när ni söker ett företag som kan köpa dödsbo Stockholm och Uppsala. Våra medarbetare är mobila och vi diskuterar gärna det geografiska upptagningsområdet i de fall ni bor i ett annat län. För oss spelar det ingen roll om det som ni vill få värderat och sålt endast utgörs av några få saker eller är ett omfattande bohag, utan våra erfarna medarbetare kommer gärna till er adress för att undersöka sakerna närmare.

Boka ett kostnadsfritt besök Boka ett gratis hembesök där dödsbo köpes och värderas

Tack vare vår erfarenhet av att värdera antika möbler och annat bohag kan vi hjälpa er att få dödsboet att gå med vinst, något vi bland annat lyckas med tack vare våra samarbeten med aktörer som ordnar auktion i Stockholm. Vi påbörjar alltid varje ny kundkontakt med att boka in ett kostnadsfritt möte där vår expert kommer till dödsboets adress. Under det kostnadsfria besöket kan vår medarbetare uppskatta värdet på det bohag och lösöre som ni önskar sälja.

  Besök inom 48 timmar

  En av våra styrkor är att vi har möjlighet att åta oss uppdrag snabbt. När dödsbodelägare kontaktar oss kan vi boka in ett kostnadsfritt besök inom två arbetsdagar. Beroende på hur omfattande uppdraget är kan vi antingen utföra en värdering direkt eller göra en initial uppskattning av värdet på det ni vill sälja.

  Erfarna värderingsmän

  Hos oss arbetar medarbetare som har en gedigen erfarenhet av att avgöra värdet på dödsbon. Vår tjänst uppskattas då vi alltid ser till att kunden får ett korrekt pris för de saker som dödsboet innehåller. Vi har ett brett nätverk som bland annat innehåller samlare som gärna betalar priser som ofta ligger över de bedömningar som görs på auktion. Utöver vår tjänst där dödsbo köpes i Stockholm kan vi även åta oss att ta hand om de saker som ni vill bli av med för bortforsling och återvinning.

  Vad säger våra kunder? Här presenterar vi kunders omdömen om köp av dödsbo

  Jag sålde ett dödsbo för första gången och blev positivt överraskad av det bemötande som jag fick av företaget. De var mycket noggranna i sin genomgång och köpte även saker som jag inte trodde hade något värde.

  Antonia L. Sålde dödsbo

  När jag skulle sälja mina föräldrars gård anlitade jag företaget för värdering. De kom snabbt ut för att titta på grejorna och jag sålde mer saker än vad jag vågat hoppas.

  Lena Oskarsson Värdering av dödsbo

  Vi är mycket nöjda med den service som vi fick när vi kontaktade företaget. Ett fint bemötande rakt igenom och de kändes aldrig påträngande utan arbetade med diskretion. Vi kommer anlita det här företaget igen vid behov.

  Familjen Wennerstam Sålde dödsbo

  Dödsbo köpes av en firma med erfaren personal Vi erbjuda er schyssta villkor vid en försäljning

  Hos oss arbetar personal och antikvärderare med en lång erfarenhet av att hjälpa kunder med en dödsbo försäljning. Vi är nöjda när de som väljer att anlita vårt företag känner sig tillfreds med den summa de får för bohaget. Vår tjänst där ett dödsbo köpes nyttjas efter ett arvskifte och en bouppteckning, och det är flera dödsbodelägare som ska komma överens. Som en seriös aktör underlättar vi processen genom att ge er ett tydligt pris för dödsbo. Kontakta våra medarbetare så berättar de mer om förfarandet och bokar in ett gratis besök!