Städning av dödsbo Prisvärd städning av dödsbo i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av dödsbostädning och anlitas av kunder såväl för små som mer omfattande uppdrag. Till oss vänder sig de som söker en pålitlig och trygg aktör som tar hand om den avlidnes bostad på ett ansvarsfullt, prisvärt och värdigt sätt. Vår firma anlitas av privatpersoner i orter som Stockholm, Uppsala och Nynäshamn. Vår kundgrupp är bred och tack vare vår flexibla och behovsanpassade städtjänst där vi snabbt kan städa sterbhus utför vi även regelbundna uppdrag åt mäklare. Våra kunder brukar uppskatta att vi arbetar med diskretion, erbjuder en städgaranti och ser till att få arbetet gjort inom de uppsatta tidsramarna.

Boka ett kostnadsfritt besök Vi kommer gärna på en konsultation inför städning av dödsbo

När ni söker en bra städfirma i Stockholm som kan hjälpa er att städa dödsbo och tar kontakt med oss börjar vi alltid med att erbjuda ett kostnadsfritt besök där vi kommer till den adress som ska städas. En förbehållslös konsultation ger oss möjlighet att tillsammans med er diskutera omfattningen av arbetet och ta fram en tidsplan som passar er. Stunden är naturligtvis även ett utmärkt tillfälle för er att ställa frågor om vårt arbetssätt.

  Hembesök inom 48 timmar

  Vi är väl medvetna om att en städning av ett dödsbo ibland kan behöva utföras med kort varsel, till exempel inför en försäljning eller uthyrning av bostaden. Som anhörig kan det även vara skönt att få arbetet snabbt avklarat. Efter den första kontakten kan vi därför komma till er valda adress inom 48 timmar.

  Hos oss får ni en dedikerad kontaktperson

  Vi insåg tidigt behovet av att erbjuda ett enkelt och smidigt förfarande för er som är dödsbodelägare, och hos oss tilldelas ni alltid en kontaktperson som finns med er från det inledande hembesöket till dess att ni godkänt städningen. Den projektledare som tar hand om er städning av dödsbo i Stockholm är tillgänglig via ett direktnummer och kan snabbt nås. Det är även projektledaren som ser till att koordinera alla moment så att arbetet flyter smidigt, även i de fall ni valt att kombinera dödsbostädningen med andra tjänster som värdering eller tömning av dödsbo.

  Vad säger våra kunder? Vi är stolta över våra goda omdömen om dödsbostädning

  Jag och mina syskon fick hjälp med städning av ett dödsbo efter våra föräldrar. Vi möttes av en stor respekt och en lyhördhet inför våra önskemål, och vi är är väldigt tacksamma för hjälpen och det goda resultatet!

  Majvor K. Dödsbostädning

  Vi orkade inte städa sterbhuset själva utan tog hjälp av företaget. De sorterade all kvarlåtenskap med stor respekt och skänkte möbler till bland annat Stockholms Stadsmission.

  Tomas Eriksson Dödsbostädning

  Det här är ett företag som erbjuder en bra service och månar om sina kunder! Vi är 100 % nöjda med allt från början till slut och rekommenderar dem till alla!

  Erik och Majgull Städning av dödsbo

  Städning av dödsbo utförd av en firma med ansvarsförsäkringar Vi innehar alla erforderliga försäkringar och kollektivavtal

  Som en seriös och väletablerad aktör värnar vi om våra kunders och medarbetares trygghet. När ni anlitar oss för en städning av dödsbo tar ni hjälp av ett företag som innehar en omfattande trygghetsförsäkring. Vår firma erbjuder även schyssta villkor för all personal och de har kollektivavtal. Som ett modernt företag arbetar vi med miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt och våra kunder brukar uttrycka uppskattning över det faktum att vi kombinerar kvalitet med kostnadseffektivitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris för dödsbostädning och ser gärna att ni kontaktar oss så vi kan berättar mer!