Tjänster Ett komplett utbud för hantering av ett dödsbo

Städning av dödsbo

Vänd er till oss när ni är i behov av en prisvärd städning av dödsbo. Vi arbetar i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer och säkerställer att ert objekt är skinande rent inför en försäljning eller uthyrning.

Läs mer om städning av dödsbo

Tömning av dödsbo Vi forslar bort hela eller delar av bohag

Vi kan hjälpa er med en behovsanpassad tömning av dödsbo. Våra medarbetare forslar bort det som ni vill slänga till återvinningen.

Läs mer om tömning av dödsbo

Dödsbo köpes

Våra medarbetare berättar gärna mer om tjänsten “dödsbo köpes”. Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av bohag samt lösöre och ger er ett bra pris vid försäljning. För oss är inga dödsbon för små eller för stora, utan vi tar oss an alla typer av värderingsuppdrag.

Läs mer om att sälja dödsbo till oss

Kostnadsfritt hembesök Tveka inte att höra av er till oss för mer information om våra tjänster.

Vi ser framemot att berätta mer om hur vi kan underlätta för er!

  Vår personal

  Stefan Karlsson Kundansvarig

  Hej, jag besvarar gärna er förfrågan om ett kostnadsfritt hembesök och sammanställer en offert!

  Vad säger våra kunder? Omdömen från tidigare kunder

  Ja valde att anlita företaget för att städa ur ett omfattande dödsbo. Arbetet skedde smärtfritt och smidigt för mig som kund, och jag är väldigt tacksam över den hjälp och service som erbjöds!

  Alice Jansson Städning av dödsbo

  Vi sålde ett helt dödsbo till företaget och har inte ångrat oss en sekund. Vi fick ett proffsigt bemötande från början till slut och den personal vi hade kontakt med var trevlig.

  Lasse, Bromma Sålde dödsbo

  Vi orkade inte städa ur farmors hus själva utan tog hjälp härifrån. Kan rekommendera dem till alla som inte har den tid som behövs för att göra städningen själva men som vill ha det proffsigt gjort!

  Markus S. Dödsbostädning

  Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel Som en seriös aktör innehar vi de ansvarsförsäkringar som krävs