Om oss Vi har lång erfarenhet av köp av dödsbo i Stockholm

Vi är ett företag som erbjuder helhetslösningar för er som ska ta hand om ett dödsbo i Stockholm. Vår vision bygger på att göra det enkelt för kunden i en svår stund, och vi är specialiserade på värdering, köp, tömning och städning av dödsbon.

 

När ett dödsfall inträffar har de anhöriga mycket praktiskt att ta hand om i samband med bouppteckning och arvskifte. Vi insåg tidigt behovet av lösningar som underlättar hanteringen av dödsboet och vi fortsätter ständigt att utveckla vårt utbud av tjänster. Idag anlitas vi av kunder i Storstockholm och omkringliggande orter som Uppsala och Solna. För oss är det viktigt att erbjuda ett personligt och lyhört bemötande.

Ta kontakt med oss för ett kostnadsfritt besök Vi erbjuder alltid gratis värderingar och förbehållslösa offerter

Undrar ni hur mycket ert dödsbo är värt eller vill ni veta mer om våra övriga tjänster? Fyll i formuläret så återkommer vi inom en arbetsdag.

  Berätta mer för oss!

  Stefan Karlsson

  Kundansvarig
  08 – 123 45 67
  offert@dödsbo.com

  Våra engagerade medarbetare har lång erfarenhet

  Hos oss arbetar ett erfaret och väl sammansvetsat team som har lång erfarenhet av värdering av dödsbo. Våra olika bakgrunder och utbildningar gör det möjligt för oss att hjälpa till med alla delar kring ett sterbhus, från uppköp av dödsbo till bortforsling och en grundlig dödsbostädning. Vi är ansvarsförsäkrade, har kollektivavtal och alla medarbetare innehar de kompetenser som krävs för att utföra olika arbetsuppgifter på bästa sätt. Naturligtvis är vi alla väl införstådda med vikten av att ge ett korrekt och finkänsligt bemötande i den svåra stund som de som är dödsbodelägare befinner sig i.

  Vi kombinerar kvalitet med bra priser

  För oss är det självklart att kunden alltid ska känna sig 100 % nöjd. Vi är noga med att alltid ge ett bra pris vid köp av dödsbo, och det är något som gett oss många återkommande klienter. En annan av våra styrkor är att vi kan erbjuda den som anlitar oss en och samma kontaktperson under hela uppdraget, från en första kostnadsfri värdering av ett dödsbo till köp och städning.

  Våra försäkringar och samarbeten Vi har följande försäkringar och samarbetspartners