Söker ni en prisvärd dödsbostädning eller gratis värdering när ni skall sälja dödsbo? Ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert Fyll i en offertförfrågan för ett snabbt svar!

  Kontakta oss om ni behöver hjälp med tömning och städning av ett sterbhus, eller när ni vill ha hjälp med att värdera dödsbo inför en försäljning. Beskriv det ni vill anlita oss för i formuläret så återkommer vi med tydliga prisuppgifter. Vi anlitas ofta av dödsbodelägare efter en bouppteckning och vi kan snabbt ta fram underlag för en offert.

  De som ska sälja dödsbo har ofta många funderingar kring hur processen går till. Vårt koncept bygger på tydlighet och rak kommunikation och när ni kontaktar oss för att få reda på vårt pris för tömning av dödsbo eller kostnaden för någon av våra andra tjänster bokar vi gärna in ett möte där vi tillsammans går igenom omfattningen av bohaget. Många av våra kunder väljer att finansiera det arbete som vi utför i form av tömning och dödsbostädning genom att låta oss värdera dödsbo och sedan köpa delar av det. Om ni vill ha hjälp med en bortforsling och städning inför en flytt till ett äldreboende kan ni även nyttja RUT-avdraget.

  Arbeten som vi utfört i samband med en bouppteckning Vi ger gärna exempel på tidigare utförda uppdrag

  Vad säger tidigare kunder om vår hjälp med dödsbo? Ett stort tack till de kunder som lämnat ett omdöme!

  Jag förfogade över ett dödsbo med en stor mängd antikviteter. Efter en första kontakt kom företaget snabbt till min fastighet för att utföra en gratis värdering. Smidigt och enkelt!

  Lena i Solna Köp av antikviteter

  Vi visste inte vad vi skulle göra med alla saker som vi ärvt. En bekant tipsade oss om företaget och det var verkligen en enorm lättnad. Tack för all hjälp!

  Lucas och Cilla Städning och bortforsling

  Arbetet gick snabbt och smidigt. Jag fick en kontaktperson som var mycket tillmötesgående. Kan rekommendera det här företaget, de höll vad de lovade och jag fick ett bra pris.

  Lasse Karlsson i Stockholm Städning av dödsbo

  CERTIFIERADE & FÖRSÄKRADE Vi har alla certifieringar och försäkringar som krävs i branschen